The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

A jövő munkahelye

A világ változik. Ahogyan a munkahelyek is. Az embereknek különböző és egyre növekvő elvárásaik vannak munkaadóik felé, melyek közül egyre több valósul meg a villámgyors technikai fejlődés révén. A munkahelyeket különböző generációhoz tartozó dolgozók töltik meg, akik különböző igényekkel és munkavégzési preferenciákkal rendelkeznek. A tehetségekért folytatott verseny még kiélezettebb, mint valaha. A vállalatoknak tehát bele kell húzniuk. Meg kell felelniük az alkalmazottaik egyedi igényeinek. A munkahelyeknek minden generáció kívánalmait figyelembe kell venniük, legyen szó az idősebbekről vagy a legfiatalabbakról. Ha az Ön munkahelye képes kielégíteni a többgenerációs munkaerő minden igényét, az komoly üzleti előnyöket és lehetőségeket rejt magában.

Ha azonban túl nagy szabadságot és rugalmasságot biztosítunk a beosztottaknak, az üzleti kockázatokat is rejt. A jövő munkahelyén az irányításról az informatikai osztálynak kell gondoskodnia. Mégis hogyan? Az emberek, adatok és technológiák összekapcsolása révén – biztonságosan. Hogyan lehet megfelelni ezeknek a kihívásoknak? Találjunk egy olyan partnert, aki a kihívásokat lehetőségekké alakítja. Mert a jövő munkahelye az informatikai biztonság feláldozása nélkül is képes megadni a beosztottaknak azt, amire vágynak. A Fujitsunál igyekszünk a segítségére lenni a jövő munkahelyének megteremtése felé vezető úton. Velünk beosztottjai páratlan rugalmasságot élvezhetnek azáltal, hogy akkor és onnan dolgozhatnak, amikor és ahonnan csak szeretnének. Mindeközben informatikai osztálya gondoskodhat a vállalat biztonságáról. Ön pedig a lehető legjobb eredményeket élvezheti.  Ha többet szeretne megtudni, böngéssze tovább az oldal tartalmait, vagy tekintse meg a következő videót.

Részletek Részletek elrejtése Amit a Fujitsu kínál

LIFEBOOK U7x7

A magas fokú mobilitás és a magas fokú biztonság találkozása
A FUJITSU LIFEBOOK U7x7 notebook egy karcsú, könnyű és stílusos, ultramobil notebook a profi üzletemberek számára. 31,75 cm-es (12,5 hüvelykes) méretével, ultrakönnyű, mindössze 1,15 kg-os (2,54 fontos) súlyával kiváló mobilitást nyújt. Az ergonomikus megtekintést a tükröződésmentes HD, FHD vagy opcionális FHD érintőkijelzős lehetőségek garantálják, a beépített tenyérvéna- vagy ujjlenyomat-olvasó pedig rendkívüli biztonságot nyújt. Az intelligens kialakítás az olyan korábbi interfészeket, mint a teljes méretű VGA, illetve az egyszerű bővíthetőséget egy vékony és strapabíró házzal kombinálja. A LIFEBOOK U család notebookjaiban található hagyományos portreplikátor a mai modern munkastílusnak megfelelő módon teszi lehetővé a munkahelyi megosztást.
További információ

LIFEBOOK T937

Csúcsteljesítmény egy elforgatással
A FUJITSU LIFEBOOK T937 táblagép egy sokoldalú 2 az 1-ben Ultrabook™ az igényes, modern, dinamikus munkastílusú profik számára. A strapabíró magnéziumháznak, a vékony, mindössze 19,8 mm-es kialakításnak és a pillekönnyű súlynak köszönhetően kényelmesen magával viheti. A különlegesen éles, elforgatható, toll- és érintésalapú bevitelt is támogató 33,8 cm-es (13,3") FHD kijelző egyszerű elfordításával táblagép-üzemmódba válthat. Az új, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, a vállalati szintű biztonság, a kihúzható LAN-csatlakozó és a beágyazott 4G/LTE bárhol biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A C típusú USB-dokkolóval ellátott opcionális portreplikátor maximális kényelmet biztosít az irodában.
További információ

STYLISTIC R727

Korlátlan használhatóság és produktivitás egy 2 az 1-ben készülékkel
A FUJITSU STYLISTIC R727 31,8 cm-es (12,5 hüvelykes) tükröződésmentes kijelzőjű táblagép teljes teljesítményű és funkcionalitású notebookká alakítható a karcsú, mégis erős mágneses billentyűzet csatlakoztatásával. A magnézium-alumínium ház tartós védelmet jelent a mindig úton lévő profiknak, táblagép-formátumú előadásokhoz vagy notebook-formátummal való munkavégzéshez is kiválóan használható, bárhol is legyen szüksége rá. Az érzékeny kijelző és egy digitális toll segítségével bármikor készíthet jegyzeteket vagy aláírhat dokumentumokat táblagépén, a legnagyobb természetességgel. A vállalati szintű csatlakoztathatóság, mint a 4G/LTE, a kezelhetőségi és biztonsági funkciók, mint a titkosított meghajtók és az NFC alapú hitelesítés lehetővé teszi, hogy ott végezze munkáját, ahol csak akarja, és közben nyugodt lehet adatai biztonsága felől.
További információ

LIFEBOOK P727

Többmódú produktivitás
A FUJITSU LIFEBOOK P727 táblagép egy ultrakönnyű, 2 az 1-ben eszköz, egész napos akkumulátor-élettartammal, mely lehetővé teszi az eredményes, többmódú munkavégzést. A legújabb Intel processzoroknak köszönhetően az eszköz képes kezelni a legnagyobb kihívást jelentő tervező- és illusztrációs alkalmazásokat. Windows 10 Pro operációs rendszerrel kerül forgalmazásra, és iparágvezető tenyérvéna-azonosítást kínál a vállalati szintű biztonsági igények kielégítésére.
További információ

STYLISTIC Q665

Mobilitás és teljesítmény – 2 az 1-ben
A STYLISTIC Q665 egy ventilátor nélküli, vékony és könnyű, kompakt kialakítású 2 az 1-ben eszköz. Az egész napon át kitartó akkumulátor-élettartam, a tollal és érintéssel történő bevitelt egyaránt támogató megerősített matt képernyő, a csatlakoztatható billentyűzet, a dokkoló, valamint a 4G/LTE és biztonsági funkciók biztosítják az üzletmenet vezetéséhez szükséges teljesítményt és rugalmasságot.
További információ

Managed Mobile

Az emberközpontú munkahely fejlesztése

A Fujitsu Managed Mobile szolgáltatása egy teljes körű szolgáltatás az eszközök, alkalmazások és felhasználók menedzselésére és támogatására, az összes biztonsági irányelv konzisztens érvényesítése mellett.

Tovább

Virtuális kliens szolgáltatások

Átfogó asztali- és alkalmazásvirtualizációs megoldás, amely segítségével csökkentheti az informatikai költségeket, megfelelő eszközökkel láthatja el az összes munkaerőt és garantálhatja a robusztus adatbiztonságot.

Tovább

Workplace Services Classic

A Fujitsu Workplace Services Classic központosított felügyeletet biztosít a teljes végfelhasználói informatikai életciklusra – a telepítéstől kezdve az üzemeltetésen át egészen a használatból történő kivonásig

Tovább

Munkahelyi biztonsági megoldások

A munkahelyi biztonság és a munkaerő termelékenysége közötti egyensúly megtalálása

Az érzékeny információk elvesztése vagy kiszivárgása a felhasználói eszközökről minden szervezet egyik fő aggodalma. Az informatikai szakemberek számára kihívás a hálózatok, adatok és szolgáltatások védelme, miközben lehetővé kell tenniük az információk egyszerű elérését és a gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt a termelékenység növelése érdekében. És mindezt a folytonosan változó fenyegetések közepette kell biztosítaniuk.

A Fujitsu átfogó munkahelyi biztonsági megoldásai segíthetnek Önöknek a biztonság és a hozzáférés közötti egyensúly megteremtésében és annak biztosításában, hogy az alkalmazottak a lehető legtermelékenyebbek legyenek, miközben biztosított a szervezet védelme.

Tovább

esettanulmányok / White Papers

grafika

más