Áttekintés Áttekintés
Áttekintés
Intel® Core™ vPro™ processor family

A tehetséget támogató munkahely

The Workplace for Talent

Segíti az Önök munkahelyi környezete a legjobb tehetségek vonzását, fejlesztését és megtartását?

Vagy a következő generációs vezetők lelkesedését letörik az idejétmúlt gyakorlatok és az idejétmúlt technológia?

Az alkalmazottak új generációja kihívást jelent a hagyományos munkahelyi gyakorlatok és struktúrák számára. Az Y generáció (az 1982 és 2005 között születettek) alkalmazottai az első olyan digitális bennszülöttek, akik már nem ismerték az internet nélküli világot, ők álltak a BYOD és az egységes kommunikáció terjedése mögött, elvárva, hogy a személyes életüket átható és hatékonyabbá tevő technológiát a munkahelyi együttműködéshez és innovatív tevékenységhez is felhasználhassák.

Elvárják, hogy a munkahelyek ugyanolyan rugalmasak legyenek, mint amilyenek ők maguk, és úgy érzik, hogy a merev vállalati struktúrák akadályozzák a gördülékeny csapatmunkát, ahol a képességeik legjavát kiaknázhatják. Ha szeretné magukhoz vonzani a jövő vezetőit, fejleszteni és megtartani őket, akkor most kell cselekednie.

Nem csupán a különböző generációkról és azok különböző életmódjáról és munkamódszereiről van szó. Egy olyan munkahely kialakítása a cél, amely modern, rugalmas és teret biztosít a kreativitás és innováció számára, amelyek minden vállalkozás legértékesebb eszközei.

Részletek Részletek elrejtése Amit a Fujitsu kínál

LIFEBOOK T937

Csúcsteljesítmény egy elforgatással
A FUJITSU LIFEBOOK T937 táblagép egy sokoldalú 2 az 1-ben Ultrabook™ az igényes, modern, dinamikus munkastílusú profik számára. A strapabíró magnéziumháznak, a vékony, mindössze 19,8 mm-es kialakításnak és a pillekönnyű súlynak köszönhetően kényelmesen magával viheti. A különlegesen éles, elforgatható, toll- és érintésalapú bevitelt is támogató 33,8 cm-es (13,3") FHD kijelző egyszerű elfordításával táblagép-üzemmódba válthat. Az új, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, a vállalati szintű biztonság, a kihúzható LAN-csatlakozó és a beágyazott 4G/LTE bárhol biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A C típusú USB-dokkolóval ellátott opcionális portreplikátor maximális kényelmet biztosít az irodában.
További információ

STYLISTIC R727

Korlátlan használhatóság és produktivitás egy 2 az 1-ben készülékkel
A FUJITSU STYLISTIC R727 31,8 cm-es (12,5 hüvelykes) tükröződésmentes kijelzőjű táblagép teljes teljesítményű és funkcionalitású notebookká alakítható a karcsú, mégis erős mágneses billentyűzet csatlakoztatásával. A magnézium-alumínium ház tartós védelmet jelent a mindig úton lévő profiknak, táblagép-formátumú előadásokhoz vagy notebook-formátummal való munkavégzéshez is kiválóan használható, bárhol is legyen szüksége rá. Az érzékeny kijelző és egy digitális toll segítségével bármikor készíthet jegyzeteket vagy aláírhat dokumentumokat táblagépén, a legnagyobb természetességgel. A vállalati szintű csatlakoztathatóság, mint a 4G/LTE, a kezelhetőségi és biztonsági funkciók, mint a titkosított meghajtók és az NFC alapú hitelesítés lehetővé teszi, hogy ott végezze munkáját, ahol csak akarja, és közben nyugodt lehet adatai biztonsága felől.
További információ

LIFEBOOK P727

Többmódú produktivitás
A FUJITSU LIFEBOOK P727 táblagép egy ultrakönnyű, 2 az 1-ben eszköz, egész napos akkumulátor-élettartammal, mely lehetővé teszi az eredményes, többmódú munkavégzést. A legújabb Intel processzoroknak köszönhetően az eszköz képes kezelni a legnagyobb kihívást jelentő tervező- és illusztrációs alkalmazásokat. Windows 10 Pro operációs rendszerrel kerül forgalmazásra, és iparágvezető tenyérvéna-azonosítást kínál a vállalati szintű biztonsági igények kielégítésére.
További információ

STYLISTIC Q665

Mobilitás és teljesítmény – 2 az 1-ben
A STYLISTIC Q665 egy ventilátor nélküli, vékony és könnyű, kompakt kialakítású 2 az 1-ben eszköz. Az egész napon át kitartó akkumulátor-élettartam, a tollal és érintéssel történő bevitelt egyaránt támogató megerősített matt képernyő, a csatlakoztatható billentyűzet, a dokkoló, valamint a 4G/LTE és biztonsági funkciók biztosítják az üzletmenet vezetéséhez szükséges teljesítményt és rugalmasságot.
További információ

Managed Mobile

Az emberközpontú munkahely fejlesztése

A Fujitsu Managed Mobile szolgáltatása egy teljes körű szolgáltatás az eszközök, alkalmazások és felhasználók menedzselésére és támogatására, az összes biztonsági irányelv konzisztens érvényesítése mellett.

Tovább

Virtuális kliens szolgáltatások

Átfogó asztali- és alkalmazásvirtualizációs megoldás, amely segítségével csökkentheti az informatikai költségeket, megfelelő eszközökkel láthatja el az összes munkaerőt és garantálhatja a robusztus adatbiztonságot.

Tovább

Munkahelyi biztonsági megoldások

A munkahelyi biztonság és a munkaerő termelékenysége közötti egyensúly megtalálása

Az érzékeny információk elvesztése vagy kiszivárgása a felhasználói eszközökről minden szervezet egyik fő aggodalma. Az informatikai szakemberek számára kihívás a hálózatok, adatok és szolgáltatások védelme, miközben lehetővé kell tenniük az információk egyszerű elérését és a gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt a termelékenység növelése érdekében. És mindezt a folytonosan változó fenyegetések közepette kell biztosítaniuk.

A Fujitsu átfogó munkahelyi biztonsági megoldásai segíthetnek Önöknek a biztonság és a hozzáférés közötti egyensúly megteremtésében és annak biztosításában, hogy az alkalmazottak a lehető legtermelékenyebbek legyenek, miközben biztosított a szervezet védelme.

Tovább

Collaboration Services

A felhasználók teljes körű támogatása az információk megtalálásában és megosztásában, lehetővé téve számukra a termelékeny és költséghatékony együttműködést a világ bármely részén dolgozó kollégákkal.

Tovább

Reducing your workplace carbon footprint – the ESPRIMO way

Dátum Wednesday, 30.August 2017
Szerző Suman Singh

A lot is changing in the working world with new models and a different work culture. The advancements in technology allow us to work from different locations at different times, and even from home. There also is the generation Y, which introduces quite different expectations to the working world compared to their predecessors. Mobility and […]

The post Reducing your workplace carbon footprint – the ESPRIMO way appeared first on FACE2FUJITSU.

Részletek

Organizational data security, EraseDisk and end-of-life devices

Dátum Tuesday, 22.August 2017
Szerző Suman Singh

EraseDisk ensures your data does not fall into the wrong hands after end-user devices in your organization reach their end of life Ever wondered what happens to your company’s devices, such as PCs, laptops, workstations, once they reach their end of life? Most of the times these old devices are either discarded or donated; however, […]

The post Organizational data security, EraseDisk and end-of-life devices appeared first on FACE2FUJITSU.

Részletek

Is Your Organization Ready for the Future Workplace?

Dátum Wednesday, 26.July 2017
Szerző Louis Cherian

Mobile technology has dramatically changed our lives. Fast, cheap, and ubiquitous Internet connectivity makes it easier than ever to be online 24/7. As an integral part of our private lives, the technologies that enable this paradigm shift have already spread throughout the workplace. Smartphones, tablets, cloud technologies, and easy access to productivity, communications, collaboration, and […]

The post Is Your Organization Ready for the Future Workplace? appeared first on FACE2FUJITSU.

Részletek

What To Consider Before Buying A Business Mobile Device?

Dátum Monday, 17.July 2017
Szerző Kathrin Hofherr

Looking to equip your mobile workforce with new ultra-mobile devices? With every new generation, ultra-mobile devices are getting lighter and more powerful. To add to that, the arrival of new standards like USB Type-C and Thunderbolt promises to revolutionize connectivity (while rendering your existing peripherals obsolete). In these changing times, with a multitude of options […]

The post What To Consider Before Buying A Business Mobile Device? appeared first on FACE2FUJITSU.

Részletek

Do More with Less and Start your Lean IT Journey Today

Dátum Monday, 10.July 2017
Szerző Salil Lawande

There are companies and there are smart companies. While ‘Rip and replace’ is one of the many options for companies that want to refresh their hardware, smart companies typically preserve budgets for projects that have more priority. Smart companies have CTOs/CIOs, IT managers and system admins that know how they can extract the maximum value […]

The post Do More with Less and Start your Lean IT Journey Today appeared first on FACE2FUJITSU.

Részletek

  •  Fujitsu
  •  Nemzetközi
  •  Lezárt
  •  Nem lezárt
Fujitsu World Tour 2018 Event ~/Images/Calendar/icon_external.png Fujitsu International
Dátum
hely

United Kingdom, London
Fujitsu World Tour is Fujitsu’s largest event, which takes place in over 25 countries worldwide. The latest UK event took place in London on the 6th of July with over 1,000 people joining us for an action-packed day. Our theme for the day was Human Centric Innovation - Digital Co-creation. Digital Co-creation is Fujitsu’s approach to innovation in a digital world, which brings together ecosystems of diverse organisations, all with complementary expertise, to co-create the solutions that will accelerate your digital transformation. We are looking forward to the 2018 event, which will be even bigger! Make a note in your diary for 12th July 2018 and look out for more information soon

Make a note in your diary for 12th July 2018 and look out for more information soon!
Részletek Részletek elrejtése
Event ~/Images/Calendar/icon_external.png Fujitsu International
Dátum
hely
-
Germany, München
It is our great pleasure to invite you to Fujitsu Forum 2018 at the ICM in Munich. This is your opportunity to experience how digital technology and expertise can combine to create new possibilities for business and society. Fujitsu Forum 2018 will deliver an extensive program of thought leadership sessions, interactive break-out discussions, Co-creation expert talks and hands-on experiences in our exhibition area. In addition, in the spirit of Co-creation, we invite you this year to influence the themes of our break-out sessions, by sharing with us the hot topics you would like to see covered at the event. This is your chance to join a community of co-creators, sharing ideas and helping us shape the experience. Please see our event site for more details http://www.fujitsu.com/fujitsuforum
Részletek Részletek elrejtése