Fujitsu Pénzügyi Szolgáltatások

Fujitsu Pénzügyi Szolgáltatások

Innovatív finanszírozási lehetőségek a Fujitsu Workplace Solutions keretein belül

A Fujitsu Pénzügyi Szolgáltatások segítségével már ma beszerezheti a holnap technológiáját. Egyedi és személyre szabott pénzügyi megoldásainkkal a szűkülő költségvetésekre kínálunk megoldást, átvállaljuk a technológiai kockázatot és megszüntetjük a pénzügyi kockázatot.

A finanszírozás a beruházási döntések egyik legfontosabb része.

A Fujitsu Pénzügyi Szolgáltatások a pénzügyi és kereskedelmi szakértelem együttes erejével biztosítja, hogy az Ön IT-környezetének finanszírozási stratégiáját – beleértve a hardvereket, szoftvereket és szolgáltatásokat – rugalmas fizetési feltételek támogassák, amelyek vállalati és pénzügyi céljaihoz is igazodnak. A Fujitsu Pénzügyi Szolgáltatások ezzel a nagy- és középvállalatok, önkormányzatok és közszolgálati szervezetek segítségére lehet azok IT-környezetének pénzügyi és élettartami aspektusainak optimalizálásában.

Pénzügyi szolgáltatásaink többet nyújtanak a legújabb technológia beszerzésének puszta finanszírozásánál. Szoros együttműködésünk célja, hogy az IT-befektetésekkel járó költségeket Önhöz igazítsuk. Személyre szabott fizetési megoldásokat kínálunk, amelyek rugalmas és moduláris finanszírozási megoldásainkon alapszanak. Ilyen például a használat alapú fizetés és a növekedés alapú fizetés. Konzultációk során egyeztetheti IT-vel kapcsolatos kiadásait bevételével és költségvetésével, így hosszabb távú előrejelzést és költségvetést készíthet. Szolgáltatásaink a teljes életciklust lefedik – a pénzügyi tervezést, a technológiai cserét, a beruházást, a pénzügyek kezelését, valamint az IT-környezet eszközeinek forgalomból való kivonását –, így Ön nyugodtan a saját munkájára koncentrálhat.