Munkahelyi biztonsági megoldások

Munkahelyi biztonsági megoldások

A munkahelyi biztonság és a munkaerő termelékenysége közötti egyensúly megtalálása

Az érzékeny információk elvesztése vagy kiszivárgása a felhasználói eszközökről minden szervezet egyik fő aggodalma. Az informatikai szakemberek számára kihívás a hálózatok, adatok és szolgáltatások védelme, miközben lehetővé kell tenniük az információk egyszerű elérését és a gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt a termelékenység növelése érdekében. És mindezt a folytonosan változó fenyegetések közepette kell biztosítaniuk.

A Fujitsu átfogó munkahelyi biztonsági megoldásai segíthetnek Önöknek a biztonság és a hozzáférés közötti egyensúly megteremtésében és annak biztosításában, hogy az alkalmazottak a lehető legtermelékenyebbek legyenek, miközben biztosított a szervezet védelme.

FUJITSU Palm Secure megoldás

A Fujitsu által alkotott, a tenyér vérereit vizsgáló eszköz egy olyan hitelesítési rendszer, amely a legújabb biometrikus biztonsági technológiát alkalmazza. Ez a fizikai kapcsolatot nem igénylő eszköz egyszerűen használható, higiénikus megoldást kínál a személyazonosság igazolására, a vénák mintázatát infravöröshöz közeli tartományba eső sugarakkal rögzítve. A tenyér vénáiban található dezoxidált hemoglobin elnyeli ezeket a sugarakat, csökkentve a visszatükröződés arányát, és így a vénák fekete mintázat formájában jelennek meg. A vénamintázatot ezt követően összeveti a készülék a korábban rögzítettel, így ellenőrizve a személyazonosságot.

További információ a Palm Secure megoldásról

FUJITSU Workplace Protect

Az információbiztonság a klienseszközök hozzáférésének ellenőrzésével kezdődik. A Fujitsu Workplace Protect megoldása védi a bizalmas adatokat és programokat a számítógép-felhasználókat pontosan azonosítva és hitelesítve és az illetéktelen használatot hatékonyan megakadályozva.

További információ a Workplace Protect megoldásról

FUJITSU EraseDisk

Az EraseDisk funkció a rendszer firmware-be van beágyazva és segítségével minden adat törölhető a merevlemezről – megbízhatóan és véglegesen. Visszaállíthatatlanul töröl minden érzékeny adatot a merevlemezről az eszköz leselejtezése, továbbértékesítése vagy az operációs rendszer frissítése előtt.

További információ az EraseDisk funkcióról

FUJITSU CELVIN NAS szerver

A Fujitsu CELVIN NAS szerverek mindazt a rugalmasságot, méretezhetőséget és egyszerű kezelhetőséget biztosítják, amire Önnek szüksége van. Az intuitív grafikus felhasználói felület alacsony karbantartás-igényű adatkezelést tesz lehetővé. Az egyedülálló valós idejű távoli replikálási képesség jelentősen csökkenti az adatvesztés kockázatát. A központi tárolás pedig segít az adattárolás és -kezelés költségeinek csökkentésében.

További információ a CELVIN NAS szerverről