The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Managed Mobile

Az emberközpontú munkahely fejlesztése

A Fujitsu Managed Mobile szolgáltatása egy teljes körű szolgáltatás az eszközök, alkalmazások és felhasználók menedzselésére és támogatására, az összes biztonsági irányelv konzisztens érvényesítése mellett.

További információ

Virtuális kliens szolgáltatások

Átfogó asztali- és alkalmazásvirtualizációs megoldás, amely segítségével csökkentheti az informatikai költségeket, megfelelő eszközökkel láthatja el az összes munkaerőt és garantálhatja a robusztus adatbiztonságot.

További információ

Workplace Services Classic

A Fujitsu Workplace Services Classic központosított felügyeletet biztosít a teljes végfelhasználói informatikai életciklusra – a telepítéstől kezdve az üzemeltetésen át egészen a használatból történő kivonásig

További információ

Collaboration Services

A felhasználók teljes körű támogatása az információk megtalálásában és megosztásában, lehetővé téve számukra a termelékeny és költséghatékony együttműködést a világ bármely részén dolgozó kollégákkal.

További információ

Service Desk

Az alkalmazotti önkiszolgálástól kezdve a szakértői támogatásig folyamatos (24/7) szolgáltatást nyújtunk minden területen és minden nyelven. A proaktív hozzáállásunk pedig lehetővé teszi számunkra, hogy azonosítsuk és megszüntessük a problémákat még azelőtt, hogy hatással lennének a vállalatra.

További információ

Workplace Assessment

Ahogy változik az üzleti tevékenység, ehhez a munkahelynek is igazodnia kell. A Fujitsu bizonyítottan hatékony, szabványosított Workplace Assessment szolgáltatása hatékony elemzést biztosít az Önök munkahelyi informatikai környezetéről. Specifikus ajánlásokat ad a hatékonyság növeléséhez és támogatja Önt a javasolt megoldások üzleti szempontú prioritási sorrendjének meghatározásában.

Ez a támogatás és útmutatás az eszközökön alapuló, ügynök nélküli elemzéssel indul, amelyet egy szaktanácsadó végez, és amely mutatja az infrastruktúra aktuális helyzetét. A javaslatok ezeken az eredményeken és a szervezetük vállalati céljain alapulnak. Az összeállított jelentés alapján olyan megalapozott döntést hozhat a Workplace stratégiára vonatkozóan, amely összhangban van az általános üzleti célkitűzéseikkel.

További információ