Workplace Assessment

Workplace Assessment

Ahogy változik az üzleti tevékenység, ehhez a munkahelynek is igazodnia kell. A Fujitsu bizonyítottan hatékony, szabványosított Workplace Assessment szolgáltatása hatékony elemzést biztosít az Önök munkahelyi informatikai környezetéről. Specifikus ajánlásokat ad a hatékonyság növeléséhez és támogatja Önt a javasolt megoldások üzleti szempontú prioritási sorrendjének meghatározásában.

Ez a támogatás és útmutatás az eszközökön alapuló, ügynök nélküli elemzéssel indul, amelyet egy szaktanácsadó végez, és amely mutatja az infrastruktúra aktuális helyzetét. A javaslatok ezeken az eredményeken és a szervezetük vállalati céljain alapulnak. Az összeállított jelentés alapján olyan megalapozott döntést hozhat a Workplace stratégiára vonatkozóan, amely összhangban van az általános üzleti célkitűzéseikkel.

Amit kínálunk

  • A munkahelyi környezet valós állapotának részletes elemzése, beleértve a meglévő felhasználói csoportok besorolását és az összes alkalmazás listáját. 
  • Világos kép arról, hogy mit érhetnek el a tervezett munkahelyi megoldásokkal
  • Szakértői támogatás az Ön szervezete számára megfelelő munkahelyi technológiák kiválasztásához 
  • Egyeztetés több szállítóval
  • A lehetséges átállási forgatókönyvek megvizsgálása

További információ

Az aktuális helyzetre vonatkozó adatgyűjtést és -elemzést követő ideális lépés a Fujitsu Menedzselt munkahely szolgáltatásának igénybe vétele, amellyel az egész életcikluson keresztül költséghatékonyan, munkaállomásonként rögzített díjazásért biztosíthatja az informatikai munkahelyek üzemeltetését és támogatását.