The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

LIFEBOOK S937

Az Ön stílusos és tartós üzleti partnere
A FUJITSU LIFEBOOK S937 notebook egy érintőképernyős notebook a mindig úton lévők számára. Ezzel a stílusos és könnyű, mindössze 1,19 kg-os (2,62 lbs) notebookkal magabiztosan dolgozhat, bárhol is legyen. Akár 21 órás akkumulátor-élettartam, kristálytiszta 33,8 cm-es (13,3") WQHD vagy FHD tükröződésmentes kijelzőopció, illetve egyedi tenyérvéna-érzékelő, mely elősegíti a hatékony munkavégzést és a biztonságot. Élvezze a moduláris beépítőhely és a portreplikátor nyújtotta előnyöket, melyek első osztályú kényelmet biztosítanak az irodában.
Akár 7th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
További információ

LIFEBOOK U7x7

A magas fokú mobilitás és a magas fokú biztonság találkozása
A FUJITSU LIFEBOOK U7x7 notebook egy karcsú, könnyű és stílusos, ultramobil notebook a profi üzletemberek számára. 31,75 cm-es (12,5 hüvelykes) méretével, ultrakönnyű, mindössze 1,15 kg-os (2,54 fontos) súlyával kiváló mobilitást nyújt. Az ergonomikus megtekintést a tükröződésmentes HD, FHD vagy opcionális FHD érintőkijelzős lehetőségek garantálják, a beépített tenyérvéna- vagy ujjlenyomat-olvasó pedig rendkívüli biztonságot nyújt. Az intelligens kialakítás az olyan korábbi interfészeket, mint a teljes méretű VGA, illetve az egyszerű bővíthetőséget egy vékony és strapabíró házzal kombinálja. A LIFEBOOK U család notebookjaiban található hagyományos portreplikátor a mai modern munkastílusnak megfelelő módon teszi lehetővé a munkahelyi megosztást.
Akár 7th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
További információ

LIFEBOOK T937

Csúcsteljesítmény egy elforgatással
A FUJITSU LIFEBOOK T937 táblagép egy sokoldalú 2 az 1-ben Ultrabook™ az igényes, modern, dinamikus munkastílusú profik számára. A strapabíró magnéziumháznak, a vékony, mindössze 19,8 mm-es kialakításnak és a pillekönnyű súlynak köszönhetően kényelmesen magával viheti. A különlegesen éles, elforgatható, toll- és érintésalapú bevitelt is támogató 33,8 cm-es (13,3") FHD kijelző egyszerű elfordításával táblagép-üzemmódba válthat. Az új, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, a vállalati szintű biztonság, a kihúzható LAN-csatlakozó és a beágyazott 4G/LTE bárhol biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A C típusú USB-dokkolóval ellátott opcionális portreplikátor maximális kényelmet biztosít az irodában.
Akár 7th Gen Intel® Core™ i7
További információ

LIFEBOOK P727

Többmódú produktivitás
A FUJITSU LIFEBOOK P727 táblagép egy ultrakönnyű, 2 az 1-ben eszköz, egész napos akkumulátor-élettartammal, mely lehetővé teszi az eredményes, többmódú munkavégzést. A legújabb Intel processzoroknak köszönhetően az eszköz képes kezelni a legnagyobb kihívást jelentő tervező- és illusztrációs alkalmazásokat. Windows 10 Pro operációs rendszerrel kerül forgalmazásra, és iparágvezető tenyérvéna-azonosítást kínál a vállalati szintű biztonsági igények kielégítésére.
Akár 7th Gen Intel® Core™ i7
További információ

LIFEBOOK E7 sorozat

Elegáns dizájn és funkcionalitás, kompromisszumok nélkül
A FUJITSU Notebook LIFEBOOK E7 sorozat prémium kategóriájú 39,6 cm-es (15,6 hüvelyk), 35,6 cm-es (14 hüvelyk) és 33,8 cm-es (13,3 hüvelyk) notebookokat kínál vállalati és munkahelymegosztási felhasználásokhoz. Kiváló rugalmasság és kényelem a Családkoncepció által, illetve a cserélhető moduláris beépítőhelyekbe illeszthető alkatrészek csökkentik a teljes tulajdonlási költséget és a komplexitást. Ne kössön kompromisszumokat: egy teljes készlet, minőségi alapanyagok elegánsan vékony kialakítással, valamint biztonsági funkciókkal.
Akár 6th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
További információ