The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

LIFEBOOK T937

Csúcsteljesítmény egy elforgatással
A FUJITSU LIFEBOOK T937 táblagép egy sokoldalú 2 az 1-ben Ultrabook™ az igényes, modern, dinamikus munkastílusú profik számára. A strapabíró magnéziumháznak, a vékony, mindössze 19,8 mm-es kialakításnak és a pillekönnyű súlynak köszönhetően kényelmesen magával viheti. A különlegesen éles, elforgatható, toll- és érintésalapú bevitelt is támogató 33,8 cm-es (13,3") FHD kijelző egyszerű elfordításával táblagép-üzemmódba válthat. Az új, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, a vállalati szintű biztonság, a kihúzható LAN-csatlakozó és a beágyazott 4G/LTE bárhol biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A C típusú USB-dokkolóval ellátott opcionális portreplikátor maximális kényelmet biztosít az irodában.
Akár 7th Gen Intel® Core™ i7
További információ

STYLISTIC R727

Korlátlan használhatóság és produktivitás egy 2 az 1-ben készülékkel
A FUJITSU STYLISTIC R727 31,8 cm-es (12,5 hüvelykes) tükröződésmentes kijelzőjű táblagép teljes teljesítményű és funkcionalitású notebookká alakítható a karcsú, mégis erős mágneses billentyűzet csatlakoztatásával. A magnézium-alumínium ház tartós védelmet jelent a mindig úton lévő profiknak, táblagép-formátumú előadásokhoz vagy notebook-formátummal való munkavégzéshez is kiválóan használható, bárhol is legyen szüksége rá. Az érzékeny kijelző és egy digitális toll segítségével bármikor készíthet jegyzeteket vagy aláírhat dokumentumokat táblagépén, a legnagyobb természetességgel. A vállalati szintű csatlakoztathatóság, mint a 4G/LTE, a kezelhetőségi és biztonsági funkciók, mint a titkosított meghajtók és az NFC alapú hitelesítés lehetővé teszi, hogy ott végezze munkáját, ahol csak akarja, és közben nyugodt lehet adatai biztonsága felől.
Akár 7th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
További információ

LIFEBOOK P727

Többmódú produktivitás
A FUJITSU LIFEBOOK P727 táblagép egy ultrakönnyű, 2 az 1-ben eszköz, egész napos akkumulátor-élettartammal, mely lehetővé teszi az eredményes, többmódú munkavégzést. A legújabb Intel processzoroknak köszönhetően az eszköz képes kezelni a legnagyobb kihívást jelentő tervező- és illusztrációs alkalmazásokat. Windows 10 Pro operációs rendszerrel kerül forgalmazásra, és iparágvezető tenyérvéna-azonosítást kínál a vállalati szintű biztonsági igények kielégítésére.
Akár 7th Gen Intel® Core™ i7
További információ

STYLISTIC Q665

Mobilitás és teljesítmény – 2 az 1-ben
A STYLISTIC Q665 egy ventilátor nélküli, vékony és könnyű, kompakt kialakítású 2 az 1-ben eszköz. Az egész napon át kitartó akkumulátor-élettartam, a tollal és érintéssel történő bevitelt egyaránt támogató megerősített matt képernyő, a csatlakoztatható billentyűzet, a dokkoló, valamint a 4G/LTE és biztonsági funkciók biztosítják az üzletmenet vezetéséhez szükséges teljesítményt és rugalmasságot.
Akár Intel® Core™ M
További információ

STYLISTIC V535 Industrial táblagép

Strapabíró táblagép kemény munkához
A FUJITSU STYLISTIC V535 táblagép ideális az olyan ipari környezetekben való használatra, ahol különleges fontos a masszív és könnyű kialakítás. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek, a kiemelkedő csatlakoztathatóságnak és a vállalati szintű biztonsági funkcióknak köszönhetően akárhol is van, biztosan hatékonyan marad. A Fujitsu Smart Shell koncepció révén a lehető legnagyobb mértékben saját igényeinek megfelelően alakíthatja át táblagépét.
Akár Intel® Atom™
További információ