The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

FUTRO X923-T

Több, mint csupán egy vékony kliens
A stílusos FUJITSU FUTRO X923-T a vékony kliensek minden előnyét kínálja, és egy több pozícióba állítható 58,4 cm-es (23 hüvelyk) érintőképernyővel rendelkezik, ezáltal kiváló választás biztonságos szerver alapú számítástechnikai alkalmazásokhoz és virtuális számítógépes környezethez.
Akár AMD G-Series GX-415GA
További információ

FUTRO S920

A bővíthető sokoldalúság
A hatékony FUJITSU FUTRO S920 ideális a biztonságos, szerver alapú számítástechnikához és az asztali virtualizációhoz. Egyszerűsége, egyedi csatlakozási lehetőségei és alacsony TCO-ja teszi a FUJITSU FUTRO S920 klienst kiemelkedővé.
Akár AMD G-Series GX-415GA
További információ

FUTRO S720

A megfizethető vékony kliens
Az egyedileg konfigurálható FUJITSU FUTRO S720 vékony kliens ideális a biztonságos, szerver alapú számítástechnikához és az asztali virtualizációhoz. Egyszerűsége, egyedi csatlakozási lehetőségei és a TCO-t minimálisra csökkentő hosszú életciklusa révén lenyűgöző.
Akár AMD G-Series GX-217A
További információ

FUTRO S520

Meggyőző egyszerűség
A FUJITSU FUTRO S520 egy költséghatékony és kompakt vékony kliens a különösen biztonságos szerver alapú számítástechnikához, vagy az asztali virtualizációhoz. Kicsi, megbízható és könnyen használható, emellett minimálisra csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.
Akár AMD G-Series GX-210HA
További információ