Áttekintés Áttekintés
Áttekintés
Intel® Core™ vPro™ processor family

A tehetséget támogató munkahely

The Workplace for Talent

Segíti az Önök munkahelyi környezete a legjobb tehetségek vonzását, fejlesztését és megtartását?

Vagy a következő generációs vezetők lelkesedését letörik az idejétmúlt gyakorlatok és az idejétmúlt technológia?

Az alkalmazottak új generációja kihívást jelent a hagyományos munkahelyi gyakorlatok és struktúrák számára. Az Y generáció (az 1982 és 2005 között születettek) alkalmazottai az első olyan digitális bennszülöttek, akik már nem ismerték az internet nélküli világot, ők álltak a BYOD és az egységes kommunikáció terjedése mögött, elvárva, hogy a személyes életüket átható és hatékonyabbá tevő technológiát a munkahelyi együttműködéshez és innovatív tevékenységhez is felhasználhassák.

Elvárják, hogy a munkahelyek ugyanolyan rugalmasak legyenek, mint amilyenek ők maguk, és úgy érzik, hogy a merev vállalati struktúrák akadályozzák a gördülékeny csapatmunkát, ahol a képességeik legjavát kiaknázhatják. Ha szeretné magukhoz vonzani a jövő vezetőit, fejleszteni és megtartani őket, akkor most kell cselekednie.

Nem csupán a különböző generációkról és azok különböző életmódjáról és munkamódszereiről van szó. Egy olyan munkahely kialakítása a cél, amely modern, rugalmas és teret biztosít a kreativitás és innováció számára, amelyek minden vállalkozás legértékesebb eszközei.

Részletek Részletek elrejtése Amit a Fujitsu kínál